Clubul de carte SF & Fantasy : Miercuri, 20 decembrie, de la ora 20:00, povestim pe Zoom despre „Sub steaua infraroșie”, de Alexandru Lamba

  0
  88
  Miercuri, 20 decembrie, de la ora 20:00, povestim pe Zoom despre „Sub steaua infraroșie”, de Alexandru Lamba.

  Suntem bucuroși să vă anunțăm că autorul va fi și el alături de noi, ocazie excelentă pentru a afla mai multe despre povestea din spatele poveștii. Vă așteptăm cu drag!
  „Merită o descoperire științifică, fie ea și epocală, sacrificiul unor destine omenești? Fiindcă un om poate fi la fel de important ca o stea, fie ea și infraroșie. Iar Universul se naște și moare odată cu fiecare dintre noi. Un space-opera plin de acțiune ți neprevăzut, cu un final cu totul neașteptat.” – Rodica Bretin
  CUM FUNCȚIONEAZĂ?
  » Citim fiecare cartea, iar la data și ora stabilită ne vedem pe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/82157879753
  » Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.
  » Participarea este gratuită, dar donațiile sunt binevenite, căci ne ajută să acoperim costurile proiectelor cărticești.
  » Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
  » Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Menționați că participați la clubul de carte și solicitați reducerea în librărie.
  » Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, DAR #spoilers!
  📖 Clubul de Carte SF & Fantasy este o inițiativă cărticească a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
  🦊 Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea virtuală 👉 http://buymeacoffee.com/aivimediahub 😊 Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

  www.facebook.com/events/705353734896689/

  Lasă un răspuns