Castel Mimi inaugureaz─â primul hotel de cinci stele cu zero emisii din Republica Moldova

0
14

Castel Mimi anun╚Ť─â deschiderea oficial─â a Castel Mimi Wine Resort, primul ╚Öi singurul hotel din Republica Moldova de cinci stele cu zero emisii. Inaugurarea va avea loc ├«n data de 5 iunie, marc├ónd o realizare semnificativ─â ├«n domeniul turismului sustenabil.

Pe parcursul ultimului an, echipa Castel Mimi a lucrat ne├«ncetat pentru a transforma aceast─â viziune ├«n realitate. Hotelul este complet independent energetic, datorit─â unui parc fotovoltaic instalat pe teritoriul complexului, care asigur─â 100% din necesarul de energie verde. ├Än plus, pentru a minimiza emisiile de carbon, a fost eliminat─â complet alimentarea cu gaz, iar pe timpul iernii, ├«nc─âlzirea va fi asigurat─â inclusiv de pele╚Ťi din r─âm─â╚Öi╚Ťe de floarea soarelui.

Castel Mimi Wine Resort este echipat cu tehnologii de ultim─â genera┼úie de tip ÔÇ×Cas─â inteligent─âÔÇŁ, asigur├ónd o eficien╚Ť─â energetic─â superioar─â prin sisteme pasive de ├«nc─âlzire ┼či r─âcire, care men┼úin o temperatur─â confortabil─â f─âr─â a produce zgomot. Rezerv─ârile sunt de asemenea automatizate, activ├ónd, ├«n dependen╚Ť─â de anotimp, sistemele de ├«nc─âlzire ╚Öi r─âcire ├«naintea sosirii oaspe╚Ťilor. Tehnologiile dotate cu inteligen╚Ť─â artificial─â sunt integrate astfel pentru a optimiza consumul de energie ╚Öi pentru a gestiona echipamentele esen╚Ťiale, precum pompele de c─âldur─â, detectoarele de fum ╚Öi electrocasnicele.

Cu o capacitate total─â de 68 de locuri, hotelul este proiectat cu scopul de a maximiza confortul ╚Öi satisfac╚Ťia oaspe╚Ťilor, fie cupluri, fie familii cu copii, inclusiv prin dotarea camerelor cu sisteme de izolare fonic─â de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi filtre antialergice.

├Än cadrul complexului, oaspe┼úii vor putea s─â se delecteze la restaurantul ÔÇ×Bufni╚Ťa Alb─âÔÇŁ cu cele mai gustoase bucate tradi╚Ťionale, preparate din ingrediente locale ├«ntr-o interpretare culinar─â de fine dining. De asemenea, oaspe╚Ťii pot beneficia de facilit─â╚Ťi de top precum piscina semiolimpic─â cu muzic─â subacvatic─â, degust─âri de vin ╚Öi tururi ghidate pe teritoriul castelului, recunoscut drept una dintre cele mai frumoase 15 vin─ârii din lume. Pentru pasiona╚Ťii de vin, Castel Mimi Wine Resort organizeaz─â ╚Öi ateliere unice de tip ÔÇ×Blend Your Own WineÔÇŁ, ├«n care oaspe╚Ťii ├«┼či pot crea propriul vin cu etichet─â personalizat─â, sub ├«ndrumarea oenologilor profesioni┼čti.

V─â invit─âm s─â descoperi╚Ťi Castel Mimi Wine Resort ÔÇô un hotel situat ├«ntr-un loca╚Ťie unic─â, cu o istorie de peste 130 de ani, care ├«mbin─â ├«ntr-un mod inovativ tradi╚Ťiile, sustenabilitatea ╚Öi tehnologiile de ultim─â genera╚Ťie.

Contacte:

  • rezervari@castelmimi.md
  • + 373 265 0 1893
  • 373 620 0 1893

Las─â un r─âspuns