Beniamin Mincu, MultiversX: xDay și revenirea Europei ca lider economic prin AI și blockchain

0
112

Beniamin Mincu a fondat și crescut Elrond, unul dintre cei mai importanți jucători din lumea blockchain. Redenumită anul trecut MultiversX, compania organizează de pe 19 octombrie xDay la Palatul Parlamentului, evenimentul lor anual unde prezintă strategiile de viitor. Beniamin crede că e nevoie de o nouă renaștere europeană prin tehnologie.

Lideri, inovatori, antreprenori, investitori și oficiali guvernamentali din toate colțurile lumii se vor reuni în capitala României pentru a dezvălui cele mai recente inovații, produse și parteneriate strategice care vor modela viitorul tehnologiilor blockchain și Web3.

Obiectivul xDay 2023 este de a reuni cele mai bune exemple de utilizare ale tehnologiei blockchain, inteligenței artificiale, Metaverse și Web3, depășind și intersectând granițele mai multor domenii tehnologice pentru a inova și accelera dezvoltarea. xDay va include dezbateri, prezentări și paneluri, dar mai ales oportunități de networking pentru dezvoltatorii, creatorii și utilizatorii tehnologiei. Sunt așteptați peste 3000 de participanți, printre care și oficiali guvernamentali, fonduri de capital de risc și jucători cheie din industrie, care vor juca un rol vital în extinderea ecosistemului, îmbunătățirea rețelei și în dezvoltarea de funcționalități noi unice în spațiul blockchain.

MultiversX va organiza și unul dintre cele mai mari Hackathoane de Web3 din Europa cu premii de până la 1 milion de dolari.

Am discutat cu Beniamin Mincu în cadrul interviului pe care-l poți urmări mai sus. Despre ce? Despre xDay, dar și despre cum a fost ultimul an pentru companie și modul în care Europa poate deveni lider global. Mai jos am organizat câteva dintre punctele esențiale atinse în discuție.

Lasă un răspuns